23948sdkhjf

Fire konsortier prækvalificeret i Aarhus

Aarhus Letbane I/S har sat navn på de teams, der får mulighed for at afgive tilbud på anlægsarbejde og togleverancer til den kommende letbane.
Inden 2017 skal første etape af Aarhus-letbanen, fra Aarhus H til Lystrup, være i drift. Anlægsselskabet Aarhus Letbane I/S har netop prækvalificeret fire konsortier til at give tilbud på anlægsarbejdet samt levering af tog til hele strækningen fra Odder til Grenaa.

De fire konsortier er:

1. Siemens AG, Siemens A/S, Struktion/Aarsleff JV I/S.
2. OHL, Vossloh.
3. Ansaldo STS SpA, Stadler, Pankow GmbH.
4. Alstom Denmark A/S,Alstom Transport SA.

Robuste og erfarne konsortier
Direktør for Aarhus Letbane I/S, Claus Rehfeld Moshøj, er meget tilfreds med kvaliteten af de fire konsortiers ansøgninger.

- Aarhus Letbane har valgt fire solide konsortier til at deltage i udbuddet af letbanens infrastruktur og rullende materiel, siger Claus Rehfeld Moshøj.

Fælles for de fire konsortier er, at de er økonomisk robuste og har teknisk erfaring med at anlægge letbane – flere har erfaring med at levere nøglefærdige letbaneprojekter, mens alle har dokumenteret erfaring med at levere og vedligeholde tog.

- Jeg har fuld tillid til, at hvert af de fire konsortier kan bringe letbaneprojektet i Aarhus trygt fra start til mål, sådan at vi kan stå på og køre med den første letbane i Aarhus inden 2017, siger Claus Rehfeld Moshøj.

Udbud i 2013
De fire prækvalificerede konsortier modtager i januar 2013 selve udbudsmaterialet vedrørende transportpakken. Tilbud afleveres i sommeren 2013, og inden udgangen af 2013 forventer anlægsselskabet at kunne underskrive kontrakt med den fremtidige leverandør af transportpakken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078