23948sdkhjf

Boligselskab vil indrette lejligheder i gammel skole

Boligselskabet Langeland har planer om at ombygge Rudkøbing Skole til almene boliger. Dog vil boligselskabet ikke byde på bygningen, som nu er sat til salg.
Langeland Kommune og Boligselskabet Langeland har på flere møder drøftet muligheden for at omdanne 21-bygningen ved Rudkøbing Skole til ca. 20 almene boliger.

Kommunen har dog valgt ikke i første omgang at sælge skolen til boligselskabet. I stedet udbydes bygningen til salg. Men her ønsker boligselskabet dog ikke at byde på skolen. Det skriver Ugeavisen Øboen.

Stadig interesseret i projektet
- Vi må se, hvad det ender med. Måske kan kommunen få mere andre steder, selv om det jo helst ikke skal gå ligesom med det gamle rådhus. Hvis kommunenikke får solgt bygningen ved udbuddet, kan de gå tilbage til os. Vi er stadig interesseret. For kommunen er det jo også vigtigt at få solgt en bygning, der ellers vil gå i forfald, siger forretningsfører i Boligselskabet Langeland Søren Christensen til Ugeavisen Øboen.

Rudkøbing Skole er opført i 1921 som skole og ligger i 2. række til vandet. Det bebyggede areal udgør samlet 614 m². Grundarealet er på 5.486 m².Bygningerne blev benyttet til skole indtil august 2010, hvor Ørstedskolen blev indviet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156