23948sdkhjf

JCN-byggeri fint fra start

I 2011 indgik PKA aftale om opførelse af et byggeprojekt på fem punkthuse opdelt på 87 lejligheder på Olof Palmes Allé i Aarhus. Her er der netop fejret rejsegilde.
Torsdag den 6. december 2012 blev der holdt rejsegilde på det spændende byggeri, der forventes afsluttet august 2013. Med projektet på Olof Palmes Allé er PKA således i færd med at opføre fem nye byggeprojekter i Danmark i 2012.

Vildbjerg-firmaet JCN står for totalentreprisen på byggeriet, som er tegnet af arkitektfirmaet Henning Gudnitz & Partnere i samarbejde med projektudvikleren Rescale. Ejendomsforvaltningsselskabet Deas (tidligere Dan-Ejendomme as) er bygherrerådgiver.

For JCN er der tale om den tredje store totalentreprise i Aarhus, som samtidigt markerer firmaets formelle indtræden i området. I spidsen for denne indsats står den nyansatte regionschef Lars Adamsen.

Det bedste byggeri til pengene
- Som bygherrerådgiver varetager vi bygherres interesser i alle aspekter af byggesagen, og er involveret i alle beslutninger, forklarer regionsdirektør i Deas, Erik W. Bundesen, som er ankermand på projektet på Olof Palmes Allé:

- I bund og grund skal vi sørge for, at bygherren får det bedste byggeri til pengene. Hos Deas har vi samtidig den force, at vi har et indgående kendskab til ejendomsdrift. Det kommer til udtryk allerede i den tidlige projektering af byggeriet, hvor den fremtidige brug og vedligehold er vigtige faktorer, der skal tænkes ind i et byggeri med det samme. Fordi vi har denne viden er det naturligt, at vi også skal varetage den fremtidige administration af ejendommen. På den måde er vi involveret i ejendommen både når de første streger på papiret sættes, og når hverdagen i ejendommen begynder.

Stor interesse
Der er stor efterspørgsel på boligudlejningsejendomme i Aarhus og efterspørgslen gælder både nyopførte boliger samt udlejningsejendomme i den gamle boligmasse. En tendens Erik W. Bundesen kan nikke genkendende til. ”Fra de første planer blev lagt frem, har vi oplevet en stor interesse for projektet. ”

Det er helt naturligt, at interessen er stor, forklarer han. Her er tale om et interessant byggeri, hvor der er tænkt i mange detaljer, fx har alle boliger store altaner og flot lysindfald. Byggeriet er centralt placeret på ”Vidensaksen” i Aarhus, som strækker sig fra NAVITAS-bygningen på havnen til Skejby-området, bundet sammen af den nye letbanes første strækning, som er klar inden 2017 med afgange på op til 12 gange i timen.

- Vi lever i en økonomisk usikker tid, så det er vanskeligt at udtale sig om, hvilke udfordringer vi skal igennem, inden vi er ude på den anden side af krisen. Men på nuværende tidspunkt, og specielt i Aarhus-området, forventer vi ikke hverken aftagende interesse eller aftagende efterspørgsel, siger Erik W. Bundesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078