23948sdkhjf

Nytofte VVS i Middelfart flytter til større lokaler

Flytningen er kombineret med julehygge, gløgg og æbelskiber, når Nytofte.dk VVS den 14. december viser de nye lokaler på Værkstedsvej i Middelfart frem.
- Vi har længe ønsket os nye lokaler og bedre plads på grunden, og det har vi fået nu, fortæller Hans Henrik Christiansen, der ejer og driver Nytofte.dk ApS.

- Vi flyttede de sidste ting fra vores gamle adresse på Damgaardvej for godt og vel en uge siden, så nu har vi fået næsten helt styr på de nye faciliteter. Det har vi glædet os til rigtig længe. Så ja, man kan vel næsten sige, at vi har givet os selv en tidlig julegave i år, siger Hans Henrik.

Bedre plads til alt og alle
- Vi har fået bedre værksteds- og kontorfaciliteter, i alt 400 m2, og så har vi i lang tid manglet især udenomsplads til containere, biler og diverse materialer. Med vores nye grund på 3.200 m2 bliver det nu en smal sag med masser af udfoldelsesmuligheder, forsikrer Hans Henrik.

Den 14. december inviterer VVS-firmaet så indenfor i lokalerne på Værkstedsvej 5, og byder samtidig på æbleskiver, gløgg og julegodter til alle.

Nytofte.dk blev etableret i 1981 af Hans Henriks far som Fjelsted VVS. Efter hans død i 2000 overtog Hans Henrik firmaet. I 2003 opkøbte de Aarup Smedie og Sanitetsforretning og i 2006 ligeledes Nytofte VVS i Middelfart, som i dag lægger navn til en forretning med 12 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.519