23948sdkhjf

Håndværkere får lettere adgang til information

Bygge- og håndværkervirksomheder i Aabenraa kommune kan nu orientere sig om, hvilke vedligeholdelses- og energiprojekter kommunen forventer at sætte i gang det kommende år.
Aabenraa Kommunes hjemmeside er nu opdateret med nogle sider, der henvender sig til kommunens bygge- og håndværkervirksomheder.

Hensigten med siderne er, at orientere virksomhederne om, hvilke vedligeholdelses- og energiprojekter kommunen forventer at igangsætte i det kommende budgetår, at oplyse om vedligeholdelsesbudgettets og energibudgettets volumen samt at give virksomhederne mulighed for på forhånd at tilkendegive deres interesse i et projekt

- Det er væsentligt at holde sig for øje, at opgavelisten er en dynamisk planlægningsliste. Akut opståede situationer eller andre ønsker og behov vil kunne ændre på listen, pointerer afdelingschef Merry Bundsgaard fra Byg & Ejendomme.

Hun understreger også, at det ikke er en udbudsliste. Opgaver, som kommunen sender i udbud, skal fortsat findes under den særlige udbudsfane Udbud og licitationer på hjemmesiden.

Når en bygge- eller håndværkervirksomhed er interesseret i et projekt, melder virksomheden sin interesse ind på netop dette projekt på listen. Når projektet skal sættes i gang, genererer Ejendomme en liste over de interesserede virksomheder, og denne liste vil indgå i valget af 3-6 virksomheder til at afgive tilbud.

Antallet af udvalgte bygge- og håndværkervirksomheder bliver afstemt efter projektet og udbudsformen.

Læs mere på: www.aabenraa.dk/erhverv .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14