23948sdkhjf

Ny administrerende direktør hos Ivarsson

Thomas Bentsen er pr. 1. januar tiltrådt som ny administrerende direktør. Han afløser Jørgen E. Hauritz.
Efter seks år hos Ivarsson har administrerende direktør, Jørgen E. Hauritz, valgt at søge nye udfordringer hos Etex Group. Ny mand i direktørstolen er Thomas Bentsen, der kommer til Ivarsson fra en stilling som salgs- og marketingdirektør hos Fynske Medier. Han har desuden 10 år som administrerende direktør for Kompan Norden på cv’et.

Som ny direktør får 43-årige Thomas Bentsen ansvaret for at videreføre den positive udvikling, som Ivarsson har oplevet over de seneste år.

- Jeg ser frem til at arbejde for Ivarssons fortsatte vækst i Norden og glæder mig til at overtage roret i en spændende virksomhed, som er godt rustet til fremtidige udfordringer. I samarbejde med mine nye kollegaer, glæder jeg mig til, at drive virksomheden frem mod visionen om, at være den foretrukne specialist inden for salg og levering af ventilerede facader, tag samt passiv brandbeskyttelse på det nordiske marked, siger Thomas Bentsen, der får følgende ord med sig på vejen fra bestyrelsesformand André Hoste:

- Thomas Bentsen har den rette erfaring og viden om det nordiske marked, og vi er overbeviste om, at han, i samarbejde med sine kollegaer, vil bidrage til Ivarssons fremtidige vækst i Norden, lyder det fra formanden.

Ivarsson er en af Nordens førende leverandører af byggematerialer i fibercement. Virksomheden er en del af den familieejede belgiske koncern Etex Group, Europas største fibercementproducent med mere end 17.000 medarbejdere i 44 lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078