23948sdkhjf

Entreprenør på vej med ny afdeling i Købehavn

Østkystens Entreprenørfirma er efter nogle hårde år igen på rette spor. I løbet af foråret åbner firmaet så en ny afdeling i hovedstaden.
Skomager bliv ved din læst, hedder det i et gammelt ordsprog. Østkystens Entreprenørfirma a/s har fulgt ordsproget og klarer sig rigtig godt ved at holde sig til firmaets speciale, kloakrenovering og kloakarbejde.

- Vi har ca. 30 medarbejdere fordelt i syv-otte gravesjak foruden slamsugning, TV-inspektion og strømpefodring. I 2012 har vi lidt vækst efter et par år med et hårdt pristryk, fordi entreprenører med andre aktiviteter har været presset af krisen og har forsøgt sig med kloakarbejde til urealistiske priser. De har fundet ud af, at det kræver meget styring at håndtere mange mindre sager frem for få store, så mange af disse entreprenører har trukket sig lidt tilbage fra de mindre opgaver igen. Hos os er vi gearet til at håndtere mange akutte sager på én gang, og samtidig har vi døgnvagt, siger indehaver John Christiansen.

Ny afdeling i København
- Vi får mange af vores kunder på anbefalinger igennem kunder, som har haft gode oplevelser med Østkystens Entreprenørfirma. Boligforeningerne bliver flere og flere, da de også hører godt om firmaet i gennem kollegaer fra andre afdelinger eller selskaber. Vi er meget glade for vores gode kundetilfredshed, og det er en meget vigtig faktor for Østkystens Entreprenørfirma at blive ved med at levere den gode service, som ligger til grund for, at vi er i rigtig god vækst nu. Samtidig er vi håndværkstaksator for en halv snes forsikringsselskaber, hvor vi løser på den gode side af 1.000 kloakskader om året, fortæller John Christiansen.

Østkystens Entreprenørfirma har hovedsæde i Rønnede og to lokalafdelinger på Sjælland samt én under opstart i København, som vil være i drift til foråret 2013. Den skal være med til at forbedre firmaets logistik og planlægning i forhold til at udføre kloakarbejde over hele Sjælland og København samt Lolland Falster.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078