23948sdkhjf

Bestseller-bydel på tegnebrættet

Et hotel i 12 etager placeret ved et område med butikker, kursuscenter mm. kan være på vej ved Brande.
Bestseller-koncernens har brug for at udvide aktiviteterne ved sit hovedkontor i Brande, bl.a. med henblik på opførelse af flere kontorbygninger. Ligeledes er der et ønske om at kunne etablere hotellejligheder, til brug for nogle af de mange udenlandske ansatte, som kommer til Brande i forbindelse med for eksempel uddannelse og oplæring.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad er der planer om at en egentlig indkøbsgade med 12 Bestseller-butikker, spisesteder, kursuscenter og altså også et 12-etagers hotel i området.

For at bane vejen for hotel-projektet er et forslag om at ændre plangrundlaget for erhvervsområdet i Brande, hvor Bestsellers hovedkontor ligger, på vej igennem det politiske system. Forslaget, som skal muliggøre byggeri i op til 35 meters højde, er nu i offentlig høring frem til den 27. februar.

Spaden ikke på vej i jorden
Vedtages ændringerne i kommunalplanen, kan byggeriet dog stadig have lange udsigter:

- Vi ejer grunden og der findes også nogle skitser, men vi har ingen aktuelle planer om at spaden skal i jorden foreløbig, siger kommunikationschef i Bestseller, Mogens Werge, om projekterne til Vejle Amts Folkeblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068