23948sdkhjf

Udbygning af Assens entreprenørgårde

Sammenlægningen af afdelingerne i Assens Kommunes entreprenørgårde er nået til sidste etape. En udbygning af materialgårdens bygning ventes udbudt i maj.
Beslutningen om at lægge de forskellige afdelinger af Assens Kommunes entreprenørgård sammen blev truffet i 2010, og handlen om den nye grund på Indre Ringvej 15 i Aarup er nu på plads.

Den eksisterende bygning på grunden skal bygges om, og der vil blive opført en tilbygning i forbindelse med denne bygning. Den nuværende bygning vil først og fremmest rumme værksteds- og lagerfaciliteter samt en kantine, og i tilbygningen vil der blive indrettet kontorer, omklædnings- og toiletfaciliteter m.m. Endelig vil der blive bygget en maskinhal på ca. 1.000 m².

Bygningerne skal huse de nuværende cirka 100 medarbejdere, der flytter med fra de nuværende afdelinger i Aarup, Assens og Tommerup.

Udbud i maj og byggestart i juni
I samarbejde med totalrådgiver Henrik Plange fra Arkitektfirma Plange er Assens Kommune p.t. ved at udarbejde det første skitseforslag. De forventer at have et færdigt projekt klar til at sende i udbud i maj 2013. Byggeriet vil starte i juni måned, og værkstedspersonalet forventes at flytte ind i den nye bygning midt i august 2013. De øvrige medarbejdere rykker med senest i slutningen af december, og således vil indflytningen være på plads i starten af 2014.

Grunden og bygningerne til den nuværende entreprenørgård i Aarup forventes overtaget af Assens Forsyning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078