23948sdkhjf

Ny certificering til JFP

Byggefirmaet Jørgen Friis Poulsen, JFP, har med målrettet arbejde opnået at blive arbejdsmiljøcertificeret.
Det var en stolt arbejdsmiljøchef, Dorte Hartvig Knudsen, der sammen med projektdirektøren Niels Henrik Madsen mandag den 7. januar 2013 kunne hejse flaget med den grønne kronesmiley, som viser, at JFP nu er arbejdsmiljøcertificeret.

Med et certifikat i hånden, forpligtiger JFP sig til at overholde gældende love og regler samt arbejde med og løse eventuelle arbejdsmiljøproblemer. Dette gælder både i forhold til det psykiske arbejdsmiljø, antallet af arbejdsulykker og sikring mod nedslidning.

- Tiderne ændrer sig, og der er brug for at vi alle bliver på arbejdsmarkedet flere år end generationerne før os, så det er derfor blevet endnu vigtigere, at vi finder metoder og hjælpemidler, der sikrer mod nedslidning i en alt for tidlig alder. En certificering betyder ikke, at vi er fejlfri – det er nok nærmest umuligt i en byggebranche, der er under konstant udvikling, men vi arbejder hele tiden på at finde de løsninger, der gør det både praktisk muligt og sikkert at løse opgaverne, skriver JFP om arbejdsmiljøcertificeringen.

Ser mulighed i certificeringen
Firmaet har arbejdet målrettet på at opnå certificeringen, og med opbakning og engagement fra ledelse, medarbejdere og underentreprenører, er det nu lykkedes at komme så langt med implementeringen, at JFP er blevet tildelt certifikat og krone smiley.

Med certificeringen håber man, at kunne tiltrække den bedste arbejdskraft og blive valgt til at lave endnu flere projekter. I byggefirmaet oplever man også, at der er øget fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed i udvælgelsesprocessen, så der på den måde kommer pres på både JFP og de ansatte for at sørge for sikre og sunde arbejdspladser for os alle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109