23948sdkhjf

Det sker: Konference om sikring af fremtidens elforsyning

Under overskriften ”Dansk energi i bevægelse” indbyder Kamstrup til temadag på Hindsgavl Slot i Middelfart, 6. februar, om udfordringer og løsninger for fremtidens intelligente elforsyning.
Programmet inkluderer indlæg fra blandt andre Danske Energi om ”Udfordringerne i distributionsnettet”, fra Mälar Energi i Sverige om ”Smart Grid set ud fra et drifts- og kundemæssigt perspektiv”, fra Center for Fremtidsforskning om ”Fremtidens elforbruger” og indlæg fra Kamstrup om den nye smart grid-platform, OMNIA.

- Danmark er ifølge en ny rapport fra World Economic Forum verdensmester i elforsyning, fordi danskerne i 99,99 procent af tiden har el i stikkontakten. Men den høje forsyningssikkerhed er kun mulig, fordi elsektoren konstant er opmærksom på udfordringerne og tænker i nye løsninger, siger salgschef Anders Nystrup fra Kamstrup, og tilføjer, at der lige for tiden er en gennemgribende omstilling af elforsyningen i gang, som kræver særlig opmærksomhed fra hele branchen, hvis Danmark skal bevare sin førsteplads.

- Der er i dag behov for at samtænke både det forretningsmæssige, det tekniske og det forbrugermæssige perspektiv inden for elforsyningen. Den udfordring vil vi gerne sætte under lyset på temadagen ved at præsentere et bredt udvalg af indlægsholdere til at give deres bud på en reform, forklarer Anders Nystrup.

Tilmeldingsfrist 25. januar 2013

Se program og tilmeld dig på Kamstrups hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109