23948sdkhjf

Vækst i Vestdanmark i arbejdsplatforme

VMC Pitzner har stor fremgang i udlejning af arbejdsplatforme vest for Storebælt og ansætter sælger med fokus på området.
Arbejdsplatforme vinder stadigt mere frem som alternativ til stilladser, oplever udlejningsfirmaet VMC Pitzner. Og væksten er netop nu stor i Jylland.

- Vi har rigtigt mange gode referenceprojekter, hvor kunderne taler begejstret om deres fordele ved at benytte vore arbejdsplatforme, og det spreder sig rundt i byggebranchen, fortæller afdelingsleder Jørn Rauff Larsen, VMC Pitzner i Middelfart, og beretter om kunder, der anvender arbejdsplatforme til mange forskellige formål lige fra murearbejde og opbygning af vindmøllefundamenter til facaderenovering og vinduesmontering.

Styrker salget i Vestdanmark
Til at styrke kundekontakten vest for Storebælt har VMC Pitzner ansat Christian Wedsted som sælger. Han skal dække Jylland og Fyn med tilknytning til VMC Pitzners afdelinger i Brabrand og Middelfart.

- Jeg kommer fra en stilling som sælger for Hünnebeck Danmark, der senere blev til Harsco Infrastructure, hvor jeg har arbejdet med salg af løsninger inden for forskalling, stillads og arbejdsplatforme. Jeg lægger stor vægt på varige relationer og glæder mig til at fortsætte kontakten med mine mange kunder blandt byggevirksomheder i Jylland og på Fyn, og selvfølgelig også til at møde nye, siger Christian Wedsted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.268