23948sdkhjf

Revas renoverer genbrugsstationerne

Entreprenørfirmaet Vestermarkens Maskinstation A/S har fået til opgave at renovere affaldsselskabet Revas genbrugsstationerne i Karup og Stoholm.
Revas, Viborg Kommunes affaldsselskab, vil, så snart vejret tillader det, gå i gang med at renovere og opgradere sine to genbrugsstationer i Karup og Stoholm. Alt efter, hvordan vintervejret arter sig, vil arbejdet strække sig over de næste tre-fire måneder. Projektet betyder, at det fremover vil være nemmere for borgere og virksomheder at aflevere deres affald på de to genbrugsstationer.

Ingeniørfirmaet COWI har i samarbejde med Revas designet de nye genbrugsstationer. Vestermarkens Maskinstation A/S står for den praktiske udførelse af de to projekter, som det vil koste i alt omkring fire mio. kr. at føre ud i livet.

- Genbrugsstationerne får en mere ergonomisk indretning, idet de affaldscontainere, der bruges mest, vil blive sænket til terræn-niveau. Som bruger slipper man således for at skulle løfte affaldet, som det sker i dag. Ligeledes vil pladsen til modtagelse af haveaffald blive ændret: Den nuværende rampe fjernes, og i stedet indretter vi et areal i niveau med terrænet, hvor man så afleverer sit have- og grenaffald. Samtidig vil trafikken til de containere, der tit skal tømmes, blive adskilt fra den øvrige trafik. Dette vil betyde, at trafikken kommer til at glide lettere, og at risikoen for uheld minimeres, siger affaldschef Poul Møller fra Revas, og fortsætter:

- Herudover vil der blive etableret et mindre info-center samt indrettet toiletfaciliteter til genbrugsstationernes brugere. Således vil de to genbrugsstationer i store træk være indrettet ligesom Revas’ nye genbrugsstation i Viborg. Her er både brugere og medarbejdere glade for den nye indretning, og jeg tror, det samme vil blive tilfældet i Karup og Stoholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267