23948sdkhjf

Nordjysk Beslag opkøber værktøjsvirksomhed

Aalborg Diamantværktøj drives videre med sin hidtidige indehaver som daglig leder de næste tre år.
Der er kun en god håndfuld virksomheder i landet, der virkeligt har specialiseret sig i arbejdet med vedligeholdelse af det specielle og kostbare industridiamantværktøj, som byggebranchen benytter.

En af disse er Aalborg Diamantværktøj i Øster Sundby ved Aalborg, der netop er opkøbt af værktøjshandelsvirksomheden Nordjysk Beslag, der ellers er leveringsdygtig i alt fra mejselhammere til svejseskærme, samt enhver form for beslag og forbrugsartikler til håndværkere og industri - ofte via egen specialimport.

Den 62-årige diamantværktøjsspecialist, Finn Olesen, er glad for at se, at hans lille virksomhed kan videreføres og udvides under den mangeårige samarbejdspartners bredere vingefang. Aalborg Diamantværktøj har kunder i hele landet og i fx Norge. Som en del af virksomhedshandlen er det aftalt, at Finn Olesen i minimum tre år forbliver leder i det daglige i virksomheden, som den fremstår nu. Undervejs er det tanken, at han skal oplære et par af Nordjysk Beslags medarbejdere i det ”ædle” håndværk, så de med tiden bliver kompetente til at overtage driften.

- Foreløbig har jeg slet ikke lyst til at stoppe, men jeg må jo – min alder taget i betragtning - også tænke på, hvad der skal ske senere, forklarer Finn Olesen

Kontakt til nye kunder
Hos Nordjysk Beslag er man glad for fremover at kunne tilbyde den ekstra diamant-service til sin kreds af kunder, der primært er håndværksmestervirksomheder med behov for professionelt værktøj af enhver art. Her beskriver man investeringen i Aalborg Diamantværktøj som strategisk:

- Med sammenlægningen giver det fx nu mening også at udvide vores leverings- og afhentningservice af nyt og repareret værktøj til fremover hver dag, hvor vi tidligere har nøjedes med to gange om ugen, forklarer direktør Finn Thomsen.

Finn Thomsen tilføjer, at han samtidig er overbevist om gennem Aalborg Diamantværktøj at kunne tiltrække nogle nye kunder til Nordjysk Beslags øvrige forretning. Og omvendt.

- Investeringen er desuden udtryk for en større tro på, at der snart kommer mere gang i byggebranchen generelt, påpeger Finn Thomsen, der efter nogle magre år under byggekrisen, i dag kan se, at Nordjysk Beslag igen har stabiliseret sig med fornuftige overskud og årlige omsætningsfremgange – og med for tiden 16 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078