23948sdkhjf

YIT overtager El-chefen

Fra den 1. februar overtager YIT elektrikerfirmaet El-chefen i Fredericia og Børkop. Alle medarbejderne hos El-chefen er sikret arbejde.
Det oplyser YIT på sin hjemmeside.

El-chefen, der i sin tid er etableret af Ole Albrechtsen, bliver i fremtiden en del af et langt større set-up – og det vækker glæde hos mester:

- Vi glæder os meget til at blive en del af YIT. Det betyder nemlig, at vi i fremtiden kan tilbyde vores kunder endnu bedre service og flere kompetencer. Dermed kommer vi helt sikkert til at knytte endnu tættere bånd til både nuværende og kommende kunder, fordi vi i langt højere grad kan tilbyde totalløsninger, siger Ole Albrechtsen, direktør hos El-chefen.

Arbejde til alle medarbejdere
Hos El-chefen oplever Ole Albrechtsen, at flere og flere kunder ønsker at få løst større og mere komplekse problemstillinger end El-chefen umiddelbart har kunnet løfte hidtil, derfor er overtagelsen af El-chefen ifølge Ole Albrechtsen en naturlig udvikling, der imødekommer markedet. Vigtigst for ham er dog, at medarbejdernes fremtid er sikret:

- Når vi her fra den 1. februar bliver en del af YIT, er alle mine medarbejdere, inklusive mig selv, fortsat sikret en god arbejdsplads, hvilket har været meget vigtigt for mig. Oven i købet kan vi slippe for de administrative opgaver og i stedet koncentrere os om det vi er super gode til – nemlig at løse service- og tekniske opgaver for kunderne.

Flere kompetencer i stærke koncepter
Hos YIT glæder man sig til at kunne byde El-chefens medarbejdere og kunder velkommen og ser frem til et godt samarbejde.

- Vi ved, at El-chefen yder en god service og har en trofast kundekreds, som nu vil opleve, at de kan få løst endnu flere opgaver, da vi sammen kan tilbyde dem flere kompetencer end tidligere, siger Thomas Hestbæk, centerchef hos YIT Trekanten, og tilføjer, at El-chefens kunder blandt andet i fremtiden kan nyde godt af en lang række af YITs service-koncepter.

El-chefens to afdelinger fra henholdsvis Børkop og Fredericia flytter den 1. februar til YITs lokaler på Venusvej i Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.268