23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Barslund & Gasseholm
Patrick Teilman er indtrådt som medejer af Barslund & Gasseholm i stedet for Bent Gasseholm (kilde: AOH.dk).

Barslund & Gasseholm er et midtjysk murerfirma der beskæftiger sig med alt fra nybyggeri til modernisering af badeværelser samt kloak og anlægsopgaver.

Bascon
Sune Birk Kerndrup som ny afdelingsleder for ingeniørafdelingen hos Bascon i Århus. Han kommer fra en stilling som projektchef/project director og sektionsleder i Cowi.

Bascon har i alt 120 medarbejdere fordelt på kontorer i Århus og København og beskæftiger sig med rådgivning i alle byggeriets faser for både offentlige og private kunder.

Hornsyld Købmandsgård
Christian Christensen er tiltrådt som direktør hos Hornsyld Købmandsgård i stedet for Lars Christensen, som fortsætter som driftschef.

Hornsyld Købmandsgård handler med grovvarer, olie, trælast og produkter til hobbylandmænd og private husdyrholdere (kilde: Horsens Folkeblad).

MT Højgaard A/S
Flemming Steen fratræder med udgangen af august stillingen som koncernøkonomidirektør, CFO hos MT Højgaard.

Læs også: Direktør forlader MT Højgaard

NCC Property Development
Michael Zöllner er tiltrådt som director for aktiviteterne øst for Storebælt hos NCC Property Development (kilde: Berlingske Tidende).

Raunstrup Tømrer Aarhus
Ole Rasmussen, direktør i Raunstrups Aarhus-afdeling, er fra årsskiftet indtrådt som medejer.

Læs også: Raunstrup Tømrer Aarhus udvider ejerkredsen

Realdania By
Susanne Schou blevet ansat som salgschef for Realdania By (kilde: Børsen).

Realdania By er et helejet Realdaniaselskab, der arbejder for at føre Realdanias mission om at øge livskvaliteten i det byggede miljø ud i livet - når det handler om byudvikling og byomdannelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.88