23948sdkhjf

Ingen krise i Randers Nord

På trods af krise i Danmark har Erano A/S siden opstarten i september 2012 haft stor succes med en række store projekter rundt i landet.
Selv om byggebranchen ikke ligefrem sprudler af optimisme for øjeblikket, er der ingen sure miner hos Erano. Randers-virksomheden har nemlig fået en forrygende start, og virksomhedens smede-produkter går som varmt brød.

- Vores ordrebog er næsten fyldt ud for de næste tre måneder, og vi ligger i tilbudsfasen med en del projekter i op til ni måneder frem, siger direktør Jens Erik Pedersen.

Succes med større byggeprojekter
Han er ikke i tvivl om, at det er virksomhedens fokus på kvalitet og levering til tiden, der har gjort forskellen hos Erano, som kan levere alt fra små specialfremstillede beslag til store stålkonstruktioner.

- Vi har blandt andet en projektafdeling, der tilbyder alt fra 3D-tegning til den endelige udførelse af arbejdet. Og så har vi egen montageafdeling med flere dygtige montørhold, der gør det muligt at følge emnerne fra projektering til endelig montering. Herved sikres den ønskede kvalitet hele vejen, fortæller Jens Erik Pedersen.

- Lige for tiden er det især som underleverandør på større byggeprojekter, vi sælger godt. Det drejer sig blandt andet om facader, trapper og værn, fortsætter han.

Udsigt til flot regnskab
Virksomheden har domicil i Erhvervscenter Randers Nord – tæt ved E45, hvor der ud over en række kontor- og mødelokaler rådes over et samlet produktionsareal på 3.000 kvadratmeter. Maskinparken rummer blandt andet udstyr til valsning og udfoldning, og en 500 kvadratmeter malehal er udstyret med et komplet maleanlæg med conveyor og kabine til større emner.

Virksomheden havde ved årsskiftet 28 ansatte. Jens Erik Pedersen melder, at nye kunder kommer til løbende samtidig med, at stadig flere kunder vender tilbage med nye ordrer. Derfor tegner virksomhedens første regnskabsår også til at blive en gedigen succeshistorie.

- Vi har budgetteret med en omsætning på 15 mio. kr. og et beskedent overskud på 500.000 kr. Det ser ud til, at vi ligger ca. 12 procent over budget, så vi når en omsætning på den gode side af 15 mio. kr. og et overskud på ½-1 mio. kr., slutter han
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126