23948sdkhjf

Første spadestik til Tårnby Gymnasium Multihal

Opførelsen af en ny 2.021 m² multihal ved Tårnby Gymnasium er netop gået i gang. Hald & Halberg står for Byggeriet.
Ledsaget af sang, musik og optræden tog rektor Mette Ringsted, idrætslærer og repræsentanter for elevrådet d. 21. januar det første spadestik til en 2.021 m² ny multihal på Tårnby Gymnasium.

Hald & Halberg vil i tæt samarbejde med bygherre, Sweco Architects og ingeniørfirmaet Bascon se til, at den nye multihal skyder op i to plan og forsyner Tårnby Gymnasium med top moderne idrætsfaciliteter.

Læs mere: Hald & Halberg fortsætter succesen i Tårnby.

Stueplan vil komme til at indeholde multisal med indvendige mål 37 x 23 m samt en funktionszone med depoter, toiletter, omklædning, foyer og teknikrum. Hallen kan f.eks. indrettes med håndboldbane 34 x 20 m, 5 badmintonbaner eller 3 volley- og 3 basketball baner på tværs. 1. salsplan vil blive opført som balkon i åben forbindelse med multisal, undervisningsrum og teknikrum.

Byggeriet er baseret på ressourcevenlige løsninger, hvilket kommer til udtryk i materialevalg med særligt fokus på anvendelse af materialer fra fornyelige ressourcer, samt at bygningen ventileres naturligt, får passiv køling og skal drage fordel af naturligt dagslys.

Opførelsen af den ny multihallen er en forlængelse af det tillidsfulde samarbejde, som Niels Seiling Olsen, Hald & Halberg, har opbygget med Tårnby Gymnasium og rådgiverteamet under opførelsen af skolens nye musikhus, som stod færdigt i oktober 2012.

Læs mere: Musikken får vinger på Tårnby Gymnasium.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093