23948sdkhjf

Nyt Om Navne: Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Alectia, Cembrit, Cetonia, Dansk Byggeri, Grontmij, Gulvbranchen, Lindgaard Rådgivende Ingeniører, Moe & Brødsgaard samt Orbicon.
Alectia
Peter Deleuran Kirketofte er ny afdelingsleder for Byggeri i Kolding. Han kommer fra en stilling hos Moe & Brødsgaard, hvor han bl.a. har været projekterings- og projektleder. (Kilde: Børsen).

Cembrit
Søren Beier, 38 år, er pr. 2. januar 2013 tiltrådt som ny salgskonsulent med ansvar for forhandlersalg i Midt- og Sydjylland. De primære opgaver er blandt andet vedligeholdende salg til eksisterende kunder, udbygning af forhandlerkredsen, rådgivning i Cembrits produkter til tømrermestre, opfølgning på projekter samt afsluttende salg i samarbejde med projektkonsulenter.

Søren Beier blev i 2001 udlært som tømrer og har siden arbejdet i byggebranchen, bl.a. som tømresvend ved Hustømrerne A/S, ekstern sælger for Würth Danmark og senest som ekstern sælger i håndværkerafdelingen ved Bygma Aabenraa.

Stillingen som salgskonsulent i Midt- og Sydjylland er oprettet som et strategisk skridt i en udbygning af Cembrits indsats over for bl.a. håndværkere i de to regioner.

Cetonia A/S
Vinduesfabrikken har ansat Susanne Jensen som intern sælger pr. 14. januar 2013. Det sker som konsekvens af en voksende mængde forespørgsler fra ind- og udland. Susanne Jensen medbringer erfaring fra vinduesbranchen og har ligeledes en byggeteknisk baggrund.

Dansk Byggeri
Stine Møller Boye er ansat som advokat hos Dansk Byggeri. Hun kommer fra en stilling som advokat hos Bech-Bruun hvor hun senest har været tilknyttet afdelingen Offentlig Virksomhed. (Kilde: Licitationen).

Heidi Blicher Fosselius er ansat som jurist i Dansk Byggeri. Hun kommer fra en stilling i skadeafdelingen for erhvervsansvar hos Codan Forsikring. (Kilde: Licitationen).

Grontmij
Mikas Schmidt Christiansen er pr. 8. januar 2012 udnævnt til gruppeleder for Plan og Klimatilpasning i afdelingen for Forsyningsteknik i Glostrup.

Mikas Schmidt Christiansen er 39 år, uddannet diplomingeniør og har siden 2007 været ansat som projekt- og fagleder hos Grontmij. Han får nu ansvaret for den daglige ledelse af 14 medarbejdere i afdelingen. (Kilde: Børsen).

Gulvbranchen
Torben Hessing-Olsen, tidligere direktør i P. Rasmussen og Sønner A/S, er ansat som teknisk konsulent i Gulvbranchen. Her bliver han blandt andet ansvarlig for udviklingen af Gulvfakta samt for aktiviteterne i flere af de fagtekniske udvalg.

Den endelige dato for tiltrædelsen er endnu ikke fastlagt. (Kilde: Magasinet Gulv).

Lindgaard Rådgivende Ingeniører
Virksomheden har udvidet medarbejderstaben med elinstallatørerne Morten Vestergaard Lambertsen og Henrik Hyttel samt diplomingeniør Kristian Hedver. Sidstnævnte til bygningskonstruktioner.

Moe & Brødsgaard
Erik Krøll er ansat som projektchef inden for laboratorier. Han har de senere år primært arbejdet med bygherrerådgivning og som designingeniør i samarbejdet med arkitektfirmaer. (Kilde: Børsen).

Orbicon
Lars Wiboe Pilmann, 34 år, er ansat som projektleder i afdelingen Forsynings- & Anlægsteknik i Roskilde. Han har tidligere været ansat hos E. Pihl & Søn og Advanced Aquarium Technologies og skal hos Orbicon være projektleder inden for anlæg. (Kilde: Børsen).

Morten Larsen, 32 år, er ansat som civilingeniør i afdelingen Natur & Plan i Aarhus. Her skal han stå for modelberegninger og GIS-analyser i forbindelse med naturplanlægning samt naturgenopretnings- og klimatilpasningsprojekter. (Kilde: Børsen).

Sanne Skov Nielsen, 30 år, er ansat som ingeniør i afdelingen Forurenet Jord og Grundvand i Roskilde. Her skal hun blandt andet arbejde på en række projekter for Miljøstyrelsen, der handler om risikovurdering af overfladevand i forhold til fx jordforureninger. (Kilde: Børsen).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094