23948sdkhjf

Hotelentreprenør satser stort på nyt koncept

Niels Fennet, som er manden bag hotelkonceptet Cabinn, er klar til at investere 200 millioner kroner i et nyt projekt i Ørestaden.
Projektet, som kaldes Cabinn Village, består af et kontorhotel med 180 arbejdspladser og 276 minilejligheder, der skal lejes ud mindst en uge ad gangen. Det skriver Berlingske Business.

- Vi har afprøvet ideen med minilejlighederne på Cabinn Metro, og her er det en stor succes. Mange virksomheder, for eksempel IT-firmaer, sender folk ud på lidt længere ophold, og så kan vi tilbyde en meget lav dagspris på denne måde. Det er også en let måde for udenlandske virksomheder, der vil etablere sig i Danmark. De kan sende en medarbejder ud, og de kan samtidig leje et kontor hos os, siger Niels Fennet til avisen.

Ud over kontorhotel og minilejligheder får Cabinn Village også en "Soundstage minimultihal", som kan benyttes til TV-studie og konferencesal, eventuelt med egen TV-transmission. Dette element er tænkt ind, fordi Niels Fennet har en overbevisning om, at folk i fremtiden vil rejse til færre kongresser, hvorfor det vil være interessant at kunne transmittere mellem flere kongressteder på samme tid.

Samtidig oplyser entreprenøren til Berlingske, at flere virksomheder har udvist interesse for at benytte studiet som showroom og tv-stationen DR kunne ligeledes have interesse i at leje sig ind, fordi de er i bekneb med studieplads.

Til Cabinn Village bliver der endvidere bygget en p-kælder med 200 pladser. Derudover kommer der en stor café med eget køkken, som skal betjene gæster på hotel og konferencer samt besøgende fra virksomheder og boligblokke det omkringliggende nabolag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094