23948sdkhjf

Professionel bestyrelse skal løfte VVS-leverandør

Virksomheden P. Henning Jensen ApS, leverandør af varme- og installationstekniske løsninger, har etableret en professionel bestyrelse. Målet er at definere en vækststrategi, som sikrer skærpet positionering i markedet samt kontinuerlig udvikling.
- P. Henning Jensen vil være en af byggebranchens førende leverandører af varme- og installationstekniske løsninger.

Sådan lyder den ambitiøse udmelding fra Heine Brændstrup, ejer og adm. direktør i P. Henning Jensen. Udmeldingen er også baggrund for etablering af en professionel bestyrelse, der skal definere og implementere en vækststrategi i virksomheden. Ved at optimerer på ledelsessiden vil virksomheden også møde markedets behov med udgangspunkt i en vækststrategi.

- P. Henning Jensen tilbyder bygherrerådgivere varme- og installationstekniske løsninger med det formål at give forbrugerne indeklimaløsninger, der er optimerede i forhold til energi. Vores kunder er dygtige og professionelle, så selvfølgelig skal vi også være det, siger Heine Brændstrup.

Stærk bestyrelse
Den bestyrelse, som Heine Brændstrup har sat sammen, tæller ud over Heine Brændstrup selv tre kapaciteter inden for strategi, salg og markedspositionering.

Formand for bestyrelsen er Mikael Vest, Vinderstrategi A/S. Mikael Vest har omfattende praktisk erfaring med strategi, ledelse og forretningsudvikling fra tidligere direktørjobs (bl.a. Jyske Bank)og via aktiv involvering i ca. 200 strategiske forandringsprojekter, herunder strategiarbejde i flere gazelle-virksomheder.

- Heine Brændstrup har været ejerleder i P. Henning Jensen gennem 15 år og gjort et strålende stykke arbejde frem til i dag. Og nu – som et samtidigt opgør med ”tantebestyrelser” – gearer han virksomheden til fortsat vækst. Jeg er sikker på, at han vil videreudvikle virksomhedens position som en af byggebranchens førende leverandører af varme- og installationstekniske løsninger, siger Mikael Vest.

Desuden tæller bestyrelsen
Niels Chr. Larsen, tidligere adm. direktør i Saint-Gobain Isover A/S, der er del af den verdensomspændende Saint-Gobain koncern, som leverer bæredygtige isoleringsløsninger inden for byggeri og tekniske applikationer. I dag beskæftiger Niels Chr. Larsen sig med rådgivning, virksomhedshandel og bestyrelsesarbejde.

Finn Bøye Nielsen, der er Managing Partner i rådgivningsvirksomheden Profectius, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at udvikle deres forretningsgrundlag og sikre profitabel vækst. Desuden er Finn Bøye Nielsen bl.a. tidl. direktør i Viega A/S og Grohe A/S.

P. Henning Jensen ApS er systemudbyder af produkter til VVS og industri. Produkterne markedsføres overfor installationsvirksomheder, ingeniører, arkitekter og bygherrer. Firmaet er grundlagt i 1978 og beskæftiger ca. 30 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078