23948sdkhjf

Danhaus bygger ved Vadehavet

Esbjerg-virksomheden Danhaus A/S arbejder med at opføre 12 ferieboliger på hver 70 m2 ved Hjerting Badehotel.
Byggeprojektet, der omfatter syv huse med lejligheder på hotellets grund, gik i gang før jul efter at have været på tegnebrættet et par år.

Husene får hvide vandskurede facader, rødt tegltag, hvide trævinduer og zinktagrender, og byggeriet er tilpasset Hjerting by og lokalplanen for området, der kræver, at de opføres i samme stil som hotellet.

Elementbyggeri samles på stedet
Opførelsen begynder på Danhaus-fabrikken nogle få kilometer fra Hjerting, hvor elementerne til husene fabrikeres med moderne robot-teknologi. Hvert hus samles derefter på byggepladsen ved Hjerting Badehotel.

- Vi valgte Danhaus A/S fordi de kan ”lukke” et feriehus i løbet af en dag, så det er tørt. Vi er tvunget til at bygge på denne årstid – det kan vi jo ikke i sommersæsonen. Vi indretter alle ferielejlighederne med ”sjælen” fra badehotellet, så gæsterne oplever den samme stemning – eksempelvis beklædes alle vægge med paneler, præcis som på hotellet, siger Hotelejer Peter Petersen.

Med ibrugtagningen af de 12 nye ferielejligheder går Hjerting Badehotel ind på et nyt marked, der forventes at have stor interesse fra både ferieturister – og for virksomheder i Esbjerg med behov for leje af en feriebolig, fx til nye tilrejsende medarbejdere, eller til kurser og konferencer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125