23948sdkhjf

Meldeordning afskaffes efter kartel-mistanke

Den seneste tids mistanke om prisaftaler i stilladsbranchen får nu Stilladssektionen til at suspendere meldeordningen, der indebar, at medlemmer skulle oplyse bud på opgaver.
For at gøre op med mistanken om at et mindre antal stilladsfirmaer har lavet indbyrdes prisaftaler får Stilladssektionen og Dansk Byggeri til at reagere og suspendere meldeordningen. Det skriver Jyllands-Posten.

- Vi har i bestyrelsen besluttet, at vi ikke vil have mistanken om prisaftaler hængende på os, og vi har med øjeblikkelig virkning suspenderet meldeordningen og regner med det vedtages på vores generalforsamling i april. Jeg skal ikke skjule noget som helst og har det bedst med rene linjer, siger formanden for stilladssektionen og direktør i Herlev Stilladser, Kurt Bo Jensen, til avisen.

Læs mere: Mistanke om karteller i stilladsbranchen.

Anklagen om karteller i stilladsbranchen går på, at fire-fem virksomheder aftaler, hvem der skal have en opgave – typisk i forbindelse med udbud. Efter dette gives et stort set enslydende bud fra alle på nær én, der byder under de andre og får opgaven.

Meldeordningen indebar, at medlemmer skulle indberette tilbud på opgaver til over 50.000 kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109