23948sdkhjf

Lindpro skal have ny direktør

Efter godt otte år som administrerende direktør i Lindpro, tager Michael Højgaard snart hul på et nyt kapitel i karrieren. Han fratræder sin stilling den 31. juli 2013.
Lindpros administrerende direktør, Michael Højgaard, har meddelt bestyrelsen, at han har accepteret et tilbud om at blive adm. direktør i Air Greenland AS.

Fratrædelse sker med virkning fra udgangen af juli 2013, og Michael Højgaard vil fortsætte i stillingen indtil da.

- Det har været en meget stor fornøjelse at være administrerende direktør i Lindpro. Jeg har været omgivet af nogle engagerede og meget kompetente mennesker. Vi har sammen skabt en positiv vækst inden for såvel omsætning som indtjening. Jeg efterlader mig på alle måder en veldrevet forretning, siger den snart forhenværende Lindpro-chef.

Michael Højgaard kom til Lindpro i 2005, og ifølge bestyrelsesformand Jørgen Nicolajsen har han leveret en betydelig og kompetent indsats for at føre installatørvirksomheden sikkert gennem en svær periode:

- Michael Højgaard har skabt en sund og særdeles veldrevet virksomhed. Vi ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer, siger Jørgen Nicolajsen, der sammen med den øvrige bestyrelse straks vil begynde at lede efter en afløser til direktørposten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11