23948sdkhjf

HP Byg vinder nyt DGNB-byggeri

HP Byg, KPF Arkitekter og Cowi udgør det team, der skal opføre et 2.900 m² stort sundhedshus i nordjyske Sæby. Projektet certificeres i henhold til den danske DGNB-standard.
Hvis alt går efter planen, vil et nyt 2.900 m² stort sundhedshus stå klar til indvielse i Sæby i forsommeren 2014.

Totalentrepriseudbuddet er netop afsløret, og kontrakten er gået til et team bestående af HP Byg, KPF Arkitekter og Cowi, der havde leveret det mest økonomisk fordelagtige tilbud.

Ifølge HP Byg skal byggeriet startes op her i foråret, og når huset er færdigt, skal det rumme et antal praksisser for praktiserende læger, et kommunalt genoptræningscenter, fælles ankomst- og ventearealer samt personale- og kontorfaciliteter.

Udvendigt bliver der lavet stianlæg, områder til fysisk udfoldelse, genoptræning af gangfunktion via trapper og ramper samt en frugtlund. Facader udføres med genbrugs-sten i gule/grå farver.

Bygherre på projektet er Region Nordjylland, som desuden har lignende projekter undervejs i Hurup, Pandrup og Brønderslev. De to førstnævnte er længst fremme og rundede begge rejsegildet i januar måned. Byggerierne certificeres efter den danske DGNB-standard.

Læs mere om sundhedshusene på Region Nordjyllands hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093