23948sdkhjf

Stort solcelleprojekt på ny-renoverede boligblokke i Struer

Andersen El i Holstebro har i samarbejde med solcelle-grossisten Solia vundet entreprisen på montering af et 250kW anlæg. Monteringsarbejdet er i fuld gang.
Boligselskabet AAB Struer er netop nu i gang med en totalrenovering af boligblokkene i området tidligere kendt som Grønnedal, nu Ådalen i Struer.

I alt 1.250 solcellepaneler bliver fordelt på seks blokke og over et samlet areal på 1.600 kvadratmeter. Det nye anlæg, der har en forventet ydelse på omkring 194.000 kWh/år, skal bidrage til det fælles elforbrug.

- Vi er meget glade for dette projekt, fortæller daglig leder i Solia, Søren Madsen, og uddyber:

- Vi er en Struer baseret virksomhed, og sætter derfor en ære i at løse disse lokale opgaver. Projektet her kommer i forlængelse af de ni skoler i Thisted Kommune vi leverede solcellepaneler til i december, og understreger vores position på projekt markedet.

Store forventninger til 2013
Også hos Andersen El er der stor glæde og stolthed over opgaven.

- Vi har i 2012 monteret omkring 100 solcelle anlæg hos private. Den ekspertise vi derigennem har opnået drager vi nu nytte af i sådan et projekt. Vi forventer et travlt 2013 hvor vi vil markere os endnu mere på de store solcelleprojekter, siger Kris Andersen, ejer af Andersen El.

Der er tale om et omfattende renoveringsprojekt i Struer. Udover solcellerne forbedres blokkene med elevator og altangange. Alle seks blokke skal have ny skalmur og nyt tag. Fem blokke får nye altaner. Indvendigt renoveres alle badeværelser og køkkener, mens øvrige rum renoveres i forskelligt omfang. Efter renoveringen vil der være 230 lejligheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081