23948sdkhjf

Ringe-firma i nyt samarbejde

Det lille malerfirma Espemaleren i Ringe har sluttet sig til malerfirmaerne i Fynske Farver.
- Vi er godt repræsenteret, som malerfirma, med afdelinger mange steder i det fynske, men på Midtfyn har vi ikke den markedsandel vi ønsker. På den måde passer Espemaleren godt ind i vores koncept, og vi ser frem til, at få flere nye kunderelationer på denne del af Fyn, udtaler leder af Odense-afdelingen og medejer af Fynske Farver A/S, Morten Raft.

Fynske Farver har afdelinger i Faaborg, Svendborg, Hesselager og Odense, og med det sidste nye medlem nu også i Ringe. Til sammen har Fynske Farver mere end 60 malere og 30 overfladebehandlere ansat.

Står ikke længere alene
Malermester Steen Neerfeldt har valgt at lade Espemaleren blive del af Fynske Farver for at kunne fortsætte firmaet. Det skriver Midtfynsposten.

- Jeg synes, vi har fundet en god løsning. Med denne aftale vil firmaet kunne fortsætte, mens jeg stadig kan pleje de gode kunderelationer, jeg har opbygget igennem de sidste 20 år. Fremover kan jeg bedre byde på de store opgaver, og jeg har fået kompetent sparring i det daglige. Nu står jeg ikke alene med det hele, sig Steen Neerfeldt til avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109