23948sdkhjf

Stor skoleombygning i Valby

Vigerslev Allés Skole skal have gennemført ca. 9.500 m² om- og tilbygning. Københavns Kommune udbyder hovedentreprisen på projektet.
På Vigerslev Allés Skole skal gennemføres en helhedsrenovering samt tilbygning, som giver plads til et nyt spor på skolen.

Der vil være tale om opførelse af en 1.800 m² ny tilbygning, der klassificeres som lavenergibygning klasse 2015 i henhold til BR10.

Helhedsrenoveringen og ombygningen omfatter 7.900 m² af de eksisterende skolebygninger. Denne del af opgaven omfatter nedlæggelse af en svømmehal samt renovering og opkvalificering af friarealer. Helhedsrenoveringen omhandler primært indendørs arbejder, idet størstedelen af klimaskærmen i 2011-2013 er blevet renoveret med udskiftning af tag og vinduer. Opgaven indebærer, at funktioner omdisponeres og overflader samt installationer skal udskiftes og forbedres. Bly, asbest og pcb skal håndteres i eksisterende bygninger.

Byggeriet gennemføres mens skolen er i drift og skal derfor udføres i en række nøje fastlagte etaper med mange delafleveringer, idet genhusning skal foretages internt på skolen.

Opgaven udbydes som hovedentreprise af Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme.

Frist for at ansøge om deltagelse er den 5. marts 2013.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094