23948sdkhjf

Ros for udvidet åbningstid på genbrugsplads

Aalborg byråds beslutning om at udvide åbningstiden på Genbrugspladsen Sundholmen med fire timer i formiddags- og morgentimerne får ros af Dansk Byggeri.
Fra den 1. marts har nordjyske håndværkere mulighed for at aflevere deres affald på Genbrugspladsen Sundholmen både på vej til og fra arbejde.

Aalborg Byråd vedtog på mandagens møde, at udvide genbrugspladsen åbningstid fra kl. 12-20 til kl. 8-20 fra 1. marts og resten af året.

- Det endnu et stort skridt i den erhvervsvenlige retning, at Aalborg forlænger åbningstiden på Genbrugspladsen Sundholmen. Det kommer til at gøre en stor forskel for vores lokale virksomheder, der har brug for fleksible åbningstider, så de ikke skal køre unødvendige ekstrature til genbrugspladsen for at aflevere byggeaffald i de få timer, hvor pladsen har åbent, siger formand for Dansk Byggeri Nordjylland, Knud Kristensen.

Åbner for yderligere udvidelse
- Udfordringen kan dog være, at de fleste håndværkervirksomheder starter arbejdet kl. 7, og de har ofte brug for at køre forbi genbrugspladsen og aflevere deres affald fra dagen før tidligt om morgenen på vej til den næste opgave. Så måske vi i løbet af forsøgsperioden skal evaluere åbningstidspunktet. Men i første omgang er vi meget glade for, at kommunen har været åben for dialog og lyttet til virksomhedernes kritik, siger Knud Kristensen.

Og hvis åbningstiderne passer med virksomhedernes arbejdstider, så skal de også nok gøre brug af genbrugspladsen, mener Dansk Byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093