23948sdkhjf

Ny direktør i Hasseris Boligselskab

Ulrich Thagaard afløser Klaus Ringgaard, der har søgt nye udfordringer.
Ulrich Thagaard kommer fra en stilling som Byggeteknisk Chef for Himmerland Boligforening med ansvar for bl.a. nybyggeri, renoveringer og udviklingsopgaver. Han er uddannet landinspektør med speciale i byplanlægning, har en mangeårig erfaring som rådgiver og projektleder i Kuben Management/Byfornyelse Danmark og har arbejdet i entreprenørbranchen. Herudover er han uddannet revisor og har arbejdet hos Coopers & Lybrand.

- Med Ulrich Thagaard som direktør for Hasseris Boligselskab har selskabet fået en særdeles kompetent direktør, der kan sikre boligselskabets fortsatte udvikling. Med ansættelsen af en ny direktør med udviklingsbaggrund vil Hasseris Boligselskab både
kunne løfte de nuværende udfordringer og samtidig fremadrettet være en aktiv spiller i
udviklingen af Aalborg og den almene sektor., siger formand Ole Davidsen.

Hasseris Boligselskab administrerer for nuværende ca. 2000 boliger og er et økonomisk sundt og veldrevet boligselskab med fokus på tidssvarende boliger, god beboerservice og beboerdemokrati. Selskabet afsluttede i 2011 en præmieret renovering af Skelagergårdene og er i gang med en omfattende renovering af atriumhusene på Bundgårdsvej.

Hasseris Boligselskab står herudover over for gennemførelsen af en af Landsbyggefonden støttet renovering af 492 boliger i Grønnegården med et samlet budget på ca. 500 mio. kr.

Ulrich Thagaard er 58 år og tiltræder stillingen som ny direktør for Hasseris Boligselskab den 1. marts 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079