23948sdkhjf

K.G. Hansen skal opføre hospitalsbyggeri i Horsens

K.G. Hansen & Sønner, Rum Arkitekter og Rambøll har vundet konkurrencen et nyt dagkirurgisk center på Regionshospitalet Horsens.
Efter et totalentrepriseudbud er det nu afgjort, at K.G. Hansen & Sønner, Rum Arkitekter og Rambøll skal stå for opførelsen af et cirka 1.150 m² stort nybyggeri på Regionshospitalet Horsens. Det oplyser Rum Arkitekter på sin hjemmeside.

Med det nye dagkirurgiske center er visionen at skabe et nyt hospitalsafsnit, der sikrer trygge- og stimulerende rammer for patienten og samtidig sikrer et attraktivt og positivt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Med projektet, der gennemføres som 2020-byggeri, har det vindende team søgt at skabe en ny, markant afdeling, der både indordner sig under det eksisterende bygningsudtryk, og som samtidigt markerer nytænkning og imødekommenhed overfor patienten og den pårørende.

- Bygningen udføres som et meget fleksibelt byggeri, hvor tagkonstruktionen spænder fra facade til facade. Der er således ingen bærende skillevægge, og man er derfor fremadrettet fri for bindinger i forhold til rumstørrelser i forbindelse med evt. fremtidige udvidelser/ombygninger, skriver Rum Arkitekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078