23948sdkhjf

VS Automatic trimmet til vækst

I 2011/12 er det for alvor lykkedes elfirmaet VS Automatic at komme fri af krisetider.
Virksomheden, der bl.a. beskæftiger sig med energioptimering og industriautomatik kan præsentere et resultat på 1,8 mio. kr. mod 3.000 kr. året før. Egenkapitalen er i perioden vokset fra 557.000 til 2,4 mio. kr. og samtlige af disse aktiver er investeret med henblik på at fortsætte den positive udvikling.

Med i eliten
- Vi er kommet ud med et godt og tilfredsstillende resultat. Vi har valgt ikke at udbetale udbytte, men i stedet investeret i virksomheden. Vi arbejder nemlig med en målsætning om at blive en af landets stærkeste el- og energiinstallatører, fortæller virksomhedens direktør Torben Steffensen.

Han fremhæver i denne sammenhæng, at medarbejderne har ydet en særlig god indsats i årets løb.

- Medarbejderne har været rigtig gode til at markedsføre virksomheden over for vores kunder og vi har fået mange ordrer på den konto. De har løftet i flok, uddyber han.

Han forklarer videre, at samtlige ansatte har arbejdet med værdier som troværdighed, glæde og engagement for bedre at kunne hjælpe hinanden og skabe resultater på tværs af faggrupper. Og det arbejde har båret frugt i form af flere ordrer i bogen samtidig med at driften er blevet optimeret.

Forventer yderligere vækst
Særligt inden for automationsområdet har virksomheden haft travlt i det forgangne år. Arbejdet har primært været koncentreret om at bygge styretavler til især fødevareproduktion samt træ- og metalforarbejdning.

Også energioptimering hos eksisterende kunder har været i fokus i årets løb og det er ligeledes et område, direktøren forventer sig meget af i det kommende år.

- Vi vil fortsætte det nuværende strategiarbejde internt i virksomheden og gøre meget for at fastholde og tiltrække de rigtige medarbejdere. Vi har sågar forventninger om at skulle ansætte flere folk inden for områderne energirådgivning og varmepumper, da begge disse områder er i vækst, fortæller han.

Tyverialarmer er ligeledes et område i vækst, og den tendens venter direktøren også vil fortsætte ind i det nye regnskabsår.

Tilbagegang på solceller
Han fortæller dog, at virksomheden for nylig blev tunget til at afskedige syv medarbejdere, efter solcelleordningen blev lavet om.

- Det går ikke lige så godt for salget af solceller til erhvervslivet, som det gjorde til hr. og fru Jensen, men det skal nok komme, lyder det optimistisk fra direktøren.

Han forklarer, at virksomheden som medlem af TS Gruppen har haft stor fordel af at markedsføre netop solceller og dertil også varmepumper. Det gav helt konkret ordrer på 200 anlæg sidste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063