23948sdkhjf

Nyetableret stigefirma satser på internettet

Stigefabrikken.dk har åbnet sine virtuelle døre for gør-det-selv folk og håndværkere landet over. Ambitionen er at blive hele Danmarks nye stigespecialist på nettet.
Kort før årsskiftet gik Stigefabrikken.dk online, og allerede inden for de første måneder er der indgået aftaler med en række af Nordens førende leverandører af stiger og stilladser; herunder Silkeborg Stigefabrik, Jumbo og svenske Wibe Ladders.

Stigefabrikken.dk har dermed over 500 varenumre på hylderne, og udvalget tæller blandt andet trappestiger, wienerstiger og teleskopstiger.

- Langt de fleste gør-det-selv folk vælger en af vores standardstiger, mens håndværkere og butikspersonale ofte efterspørger specialløsninger, som af naturlige årsager ikke findes i vores standardsortiment. I sådanne tilfælde forsøger vi altid at matche kundens behov i samarbejde med én eller flere af vores leverandører, fortæller Peter Christensen, som er en af folkene bag Stigefabrikken.dk, der ser gode muligheder for at finde fodfæste i markedet:

- At købe en stige har alle dage været forbundet med et større logistikcirkus og/eller tårnhøje fragtomkostninger. Idéen til at åbne en stigebutik på nettet opstod ud fra eget behov, da jeg sidste år skulle købe en skydestige til familiens landsted, forklarer Peter Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11