23948sdkhjf

Psykiatribyggeri når milepæl

Udvidelse af Børne- og Ungdomspsykiatri Odense fejrer i dag den 28. februar rejsegilde. C.P. BYG udfører det 1.200 m2 store byggeri.
Psykiatrien i Region Syddanmark samler flere børne- og ungdomspsykiatriske døgnpladser i Odense. Byggeriet er nu så langt, at der bliver afholdt rejsegilde i dag den 28. februar 2013.

Lægefaglig direktør Anders Meinert Pedersen, Psykiatrien i Region Syddanmark, byder velkommen. Der vil være tale ved formand for regionens psykiatriudvalg Freddie H. Madsen.

Oprustning kræver udbygning
Byggeriet sker, da Børne- og ungdomspsykiatrien i Odense ifølge Region Syddanmarks psykiatriplan skal oprustes. Det indebærer, at der fra 2014 skal være 22 døgnpladser mod i dag 8 pladser. Der er tale om børnesenge, der flytter fra Kolding til Odense. Derudover bliver aldersgrænsen i børne- og ungdomspsykiatrien hævet fra 17 år til 19 år, og patienter med spiseforstyrrelser skal, ifølge Sundhedsstyrelsens specialeplan, samles i henholdsvis Odense og Kolding/Aabenraa.

Samlet set vil der altså komme flere patienter til afdelingen, og det kræver en udvidelse og ombygning af de eksisterende forhold.

Tilbygningen består af en 1.200 m² pavillon. Den bygges øst for det eksisterende byggeri, og kommer til at forbinde de to fløje, der i dag indeholder dagafsnit for børn og døgnafsnit for unge. Pavillonen skal huse ekstra døgnpladser, akutmodtagelse og ambulatorium. Ombygningen af afdelingen og pavillonen er en midlertidig løsning - indtil Nyt OUH i 2019.

Byggeriet udføres af C.P. BYG Aps. Til- og ombygningen står klar i efteråret 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079