23948sdkhjf

Sanistål byder indenfor i fornyet butik

Saniståls butik i Ballerup har været igennem en større fornyelse, hvor butikken er blevet bygget om og lokalerne renoveret. Det bliver nu fejret med åbent hus d. 6. marts.
På dagen byder Sanistål indenfor i butikken på Tempovej med tilbud, konkurrencer og en pølsevogn, hvor der er gratis frokost.

Medarbejdere er de samme, men butikken er nu større, og indretningen skal gør det endnu nemmere for kunderne at finde det de søger. Samtidig er der blevet plads til et større og bredere sortiment af kendte VVS-produkter og alt nødvendigt tilbehør som befæstelse, håndværktøj, elværktøj, værnemidler og meget mere.

Rullende showroom
Ved åbent hus-arrangementet kommer Saniståls nye Energi & Klima trailer også forbi. Den store lastbiltrailer er indrettet som et rullende showroom, hvor de centrale løsninger inden for sol, varme, el og klima er udstillet, og hvor kunderne kan får rådgivning af Saniståls energi- og klimaeksperter.

Fejringen af den forbedrede butik vil fortsætte i ugerne fremover, hvor butikken i Ballerup får besøg af en lang række af Saniståls leverandører, som kommer med ny inspiration og ekstra gode tilbud til kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235