23948sdkhjf

Sløret løftes for vinder af Hobro Midtby

Hvilket af de to tilbageværende teams - team Schønherr og team EBD - der vinder konkurrencen om udviklingen af Hobro Midtby afsløres den 14. marts 2013.
Tilbage i november 2012 blev det offentliggjort, at team Schønherr og team EBD var videre som vindere af første fase af konkurrencenom Hobro Midtby.

Læs mere: To hold er videre i konkurrencen om Hobro midtby.

De to teams består af:
• Schønherr i samarbejde med Via Trafik, Holscher og Lindgaard Rådgivende Ingeniører.

• EBD i samarbejde med Entasis, adj. professor Jens Rørbech, professor Martin Zerlang, Jesper Kongshaug Architectural Lighting og EKJ Ingeniører.

I perioden 8. november og til 24. januar har de to teams arbejdet videre med deres forslag, og der har været afholdt to dialogmøder med hvert team. Den 14. marts offentliggør Mariagerfjord Kommune og Realdania så, hvilket af de to forslag, der i en bearbejdet form står som den samlede vinder af konkurrencen.

Største byudviklingsprojekt i kommunen nogensinde
Bag projektet for omdannelsen af Hobro Midtby står Realdania, Trafikstyrelsen og Mariagerfjord Kommune. Projektets centrale problem er Brogade, der udgør en barriere mellem bymidten og havnen, og som er en del af en trafikal struktur, der ikke længere er gearet til trafikken i Hobro Midtby.

Projektet har til formål at forbedre tilgængeligheden i bymidten. Hovedvægten er på fremkommelighed og gode bykvaliteter. Med et samlet budget på næsten 40 mio. kr. bliver omdannelsen det største byudviklingsprojekt, som Mariagerfjord Kommune nogensinde har igangsat, og det skal være nøglen til omdannelsen af en række centrale by- og havneområder i Hobro.

I løbet af 2014 og 2015 vil Mariagerfjord Kommune realisere et helstøbt bud på, hvordan Hobro bymidte kan omdannes, så bymidtens potentialer indfries, og en ny, inspirerende bymidte ser dagens lys.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094