23948sdkhjf

Stadig ingen klarmelding af Limfjordsbroen

Selv om en ny broklap nu er færdig, vil Banedanmark stadig ikke sætte en dato for, hvornår der igen kan køre tog over jernbanebroen.
Det skriver Ingeniøren.

- Det er meget beklageligt, at ikke mindst de mange svejsefejl på den nye broklap har medført, at der endnu ikke kan køre tog over Limfjorden. Vi arbejder fra dag til dag på at udføre arbejdet hurtigst mulig. Vi melder først ud, når vi har en endeligt fast dato, som nordjyderne kan have tillid til, skriver administrerende direktør i Banedanmark, Jesper Hansen, i et skriftligt svar til Ingeniøren.

Han bekræfter desuden overfor Ingeniøren, at alle svejsninger nu er repareret og godkendt, og oplyser at man lige nu skal forbedre selve monteringen af broklappen til Limfjordsbroen.

Banedanmark havde oprindelig sat 5. november 2012 som skæringsdato for, hvornår broen igen kunne stå klar. Men blandt andet fordi en polsk underleverandør havde sjusket så meget med svejsningerne på den nye bro, at MT Højgaard, der har totalentreprisen på broprojektet, måtte udskyde klardatoen, kører der forsat ingen tog til Vendsyssel. Og det er altså forsat uvist, hvornår det kommer til at ske.
Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109