23948sdkhjf

Daugaard Pedersen er Årets Virksomhed i Kolding 2012

Entreprenørfirmaet Daugaard Pedersen er i dag blevet udnævnt til Årets Virksomhed i Kolding 2012. Det sket på Foreningen Business Koldings generalforsamling.
- Årets Virksomhed har fødderne solidt placeret på jorden og rødderne dybt i Koldings erhvervsjord, konstaterede formanden for Business Kolding, Bent Leon Nielsen, ved udnævnelsen.

- Vi arbejder for og med Kolding, og prisen giver os en platform at arbejde ud fra på andre markeder end det lokale. Når vi bliver hædret af virksomheder i vores egen hjemkommune, er det et bevis på, at det, vi laver, ikke er helt tosset. En af vores kæpheste er troværdighed, som prisen som Årets Kolding-virksomhed også er en understregning af, siger direktør for Daugaard Pedersen, Kaj Aage Nielsen.

Daugaard Pedersen får prisen for at være en engageret og respekteret Kolding-virksomhed, der opererer i hele Danmark, men brænder for Kolding og trods krisetider har klaret sig flot. Virksomheden har hvert år siden sin stiftelse leveret overskud i en pt. trængt branche.

- Vi er beærede og stolte over prisen, men vi er primært overraskede over den, for vores branche har desværre ikke budt på mange positive overraskelser de senere år. Vi har det bedre end de fleste af vores kolleger, men branchen som helhed ligger omkring indeks 20 i forhold til for fire år siden. Prisen som Årets Virksomhed er et stort skulderklap til os, slutter administrerende direktør for Daugaard Pedersen, Jan Riis.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125