23948sdkhjf

Grøn vision på skinner giver masser af jobs

Regeringens udmelding om oprettelsen af Infrastrukturfonden er et vigtigt spark i den rigtige retning, mener Tekniq.
– Vi står nu i en situation, hvor en vision fra 2009 endelig kommer på skinner. På samme vis viser regeringen handlekraft ved at afsætte hele 30 milliarder kroner, der vil betyde, at hele Danmark på sigt vil få gavn af et virksomt infrastruktursystem, siger Tina Voldby, der er underdirektør i Tekniq Installatørernes Organisation.

Hun tør endnu ikke komme med et bud på, hvor stor jobskabelseseffekten bliver, men hun understreger, at der er tale om et betydeligt og ekstremt vigtigt tiltag, der vil gavne installationsbranchen og skabe tusindvis af jobs. Hun påpeger dog også, at jobskabelsen afhænger af udbudsformen.

– Det er naturligvis vigtigt, at en stor del af opgaverne går til danske virksomheder, så vi får skabt jobs her i landet, siger Tina Voldby.

Hun tilføjer, at der i elektrificeringen af jernbanenettet, indkøb af nye tog og materiel bliver taget et vigtigt skridt i forhold til at binde Danmark bedre sammen. Det er afgørende for både virksomheder og medarbejdere.

– Øget mobilitet skaber nye muligheder. Især i forhold til rekrutteringsmuligheder, idet medarbejdere bedre kan pendle til og fra arbejde. Det er et vigtigt parameter i forhold til den fremtidige konkurrenceevne, siger Tina Voldby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093