23948sdkhjf

P. A. Pedersen åbner afdeling i Nordjylland

Ingeniørfirmaet P. A. Pedersen A/S åbner 1. marts en ny afdeling i Aalborg. Fra den nye afdeling skal P. A. Pedersen løse opgaver, der er affødt af Energinet.dk’s kabelhandlingsplan.
Det er omfattende opgaver der skal udføres inden for de kommende år, så afdelingen der ved åbningen i NOVI forskerpark tæller to medarbejdere vil hurtigt vokse, og P. A. Pedersen er i fuld gang med at rekruttere flere stærkstrømsingeniører.

- Vi har igennem de senere år fået stadig større aktivitet i Jylland. Den udvikling vil vi gerne fortsætte og udbygge. Vi arbejder derfor aktivt på også at kunne åbne et kontor i Aarhus. Med vores fokus på el og energi er vi i stand til at opretholde og udvikle et markant fagligt miljø specielt inden for stærkstrømsteknik – et område hvor der er rift om kvalificerede og talentfulde medarbejdere. Med udgangspunkt i vores faglige miljø og kultur og en placering i både København, Aalborg og Aarhus føler vi os godt rustet til fremtiden, siger administrerende direktør Lars Otto Kjær.

Energinet.dk’s kabelhandlingsplan beskriver mulighederne for at gå fra luftledninger til et fuldt kabellagt eltransmissionsnet på 132-150 kV niveau, som samtidig er forberedt til at kunne håndtere de markant større mængder vindkraft i Danmark.

P. A. Pedersen er specialister i højspænding og har siden virksomhedens grundlæggelse i 1906 spillet en afgørende rolle i udviklingen af den offentlige elforsyning i Danmark. Fra afdelingen i Ålborg og i samarbejde med hovedkontoret på Frederiksberg tilbyder P. A. Pedersen el-teknisk rådgivning, planlægning og projektering inden for et meget bredt felt, der strækker sig fra 400 kV transmis-sionssystemer til industriel forsyning og processtyring.

Afdelingen starter i NOVI forskerpark i Aalborg Øst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11