23948sdkhjf

Specialgrossist etablerer forretning i Odense

Leverandør til bygge- og anlægsbranchen, 3 Aktive, åbner d. 4. april forretning på Rolundvej 15 i Odense.
- I forbindelsen med etableringen af forretningen, har vi valgt at styrke medarbejderstaben med ansættelsen af hhv Tonni Eriksen og Morten Kofoed. Begge er kendte ansigter inden for branchen og personer som vi tidligere har arbejdet sammen med og derfor har fuld tillid til, fortæller Lasse Mangor der er sælger på Fyn

Tonni Eriksen er trådt ind som medindehaver, og butikschef af 3 Aaktive Odense A/S, og han vil altid være den der tager godt imod kunderne i butikken.

Morten Kofoed har mange års erfaring inden for branchen, og han har en rigtig stor produktviden, der kommer alle til gavn ude i marken. Morten er salgskonsulenten der ved en hel masse omkring lasere, vibrationsmateriel og alt mulig andet.

Det samme gælder for Lasse Mangor, han har været salgskonsulent hos 3 Aktive A/S siden 2009, og inden da, inden for samme branche siden 1999. Personerne bag 3 Aaktive i Kolding, og 3 Aktive i Odense, er alle ”gamle” kollegaer fra tidligere.

- Ideen til at 3 AKTIVE A/S åbner butik i Odense kommer egentlig fra vores kunder. Flere har opfordret Lasse til at vi skulle starte op på Fyn. Da muligheden bød sig for et samarbejde med 2 tidligere kollegaer, og dermed få det dygtigste team mht. faglig viden og service, så var det bare med at komme i gang. At butikken ligger direkte ud til motorvejen, hvor tilkørselsforholdende er optimale for det meste af Fyn, mener vi er en stor fordel for vores kunder.

Bygge- og anlægsbranchen i fokus
3 Aktive er en specialforretninger med egentlig fokus på Bygge- og anlægsbranchen. De primære kunder findes indenfor den professionelle bygge- og anlægsbranche samt offentlige virksomheder inden for faggrupperne, entreprenører, murer, brolæggere, anlægsgartnere og kloakmestre.

- Det er vor opfattelse at selv om byggeriet er i stilstand, så finder der også i dag en række kunder som ønsker at tale med fagfolk, der koncentrerer sig om netop deres branche og ikke samtidig med skal forsøge at koncentrerer sig om alle mulige andre ”sideprodukter”, fortæller Tonni Eriksen

For at gøre arbejdsdagen lettere for kunderne arbejder 3 Aktive blandt andet med dag til dag levering direkte til kunden eller til den arbejdsplads, hvor de skal bruge de forskellige maskiner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094