23948sdkhjf

6.000 kæmper om 120 Bauhaus-jobs

Siden Bauhaus i midten af januar begyndte søgningen efter 120 medarbejdere til et nyt byggevarehus i Roskilde, har kæden modtaget mere end 6.000 ansøgninger.
Det var en kærkommen nyhed for mange, da Bauhaus i efteråret offentliggjorde planer om et nyt byggevarehus i Roskilde. Det betød nemlig oprettelse af omkring 120 nye stillinger. Alligevel kommer mængden af ansøgninger bag på Bauhaus.

- Over 6.000 ansøgninger er langt mere end, hvad vi havde drømt om, selvom jobsituationen naturligvis gav os forhåbninger om, at mange kvalificerede kandidater ville søge, forklarer varehuschef Rune Sury fra Bauhaus i Roskilde.

På baggrund af de mange ansøgninger er varehuschefen nu i fuld gang med at besætte de ca. 120 stillinger i Roskilde. Størstedelen af ledelsen i det nye varehus er ved at være på plads, mens der fortsat ligger et stort arbejde med at udvælge de medarbejdere, der skal betjene kunderne og rådgive om sortimentet, som omfatter mere end forskellige 120.000 varenumre.

Stor lokal opbakning
Den store jobinteresse er ifølge varehuschefen et godt billede på den opbakning, som Bauhaus møder i forhold til det knap 15.000 m² store byggevarehus i Roskilde. Her kan lokale gør det selv-folk, håndværkere og haveentusiaster blandt andet se frem til et 3.300 m² stort havecenter og en drive-in trælast på 3.600 m².

- Hele byggeriet er præget af en utrolig positiv stemning, og vi kan mærke, at folk i og omkring Roskilde virkelig glæder sig. Derfor ser vi også frem til at kunne slå dørene op til et nyt og inspirerende byggevarehus med alt til hus og have samlet under ét tag, fortæller Rune Sury.

Byggeriet af det nye Bauhaus er i fuld gang på Industrivej tæt på både den nyudbyggede motorvej og togforbindelser i Roskilde. Her forventer Bauhaus at være klar til åbning først på sommeren 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094