23948sdkhjf

Første spadestik til nyt psykiatrisygehus

Den 6. marts går spaden i jorden til det første store psykiatrisygehus-byggeri i Danmark i over 100 år.
Sundhedsminister Astrid Krag og regionsrådsformand Steen Bach Nielsen tager den 6. marts 2013 det første spadestik til det nye psykiatrisygehus i Slagelse – et byggeri til over en mia. kr. Det bliver landets mest moderne psykiatrisygehus, når bygningerne står færdige i slutningen af 2014.

- Det nye psykiatrisygehus bliver et fagligt fyrtårn. Vi er stolte af, at sygehuset danner rammen for universitetsfunktioner med forskning og undervisning. Det sætter en tyk streg under Region Sjælland som en region, der sætter forskning og udvikling i forreste række, siger regionsrådsformand Steen Bach Nielsen.

Ved arrangementet byder regionsrådsformand Steen Bach Nielsen velkommen, hvorefter sundhedsminister Astrid Krag holder tale.

Med åbningen af det nye psykiatrisygehus samles de psykiatriske sengepladser i Vestsjælland og hele retspsykiatrien i Region Sjælland, herunder Sikringsafdelingen. Der bliver 194 sengepladser, akutmodtagelse, ambulant behandlingsfunktion og faciliteter inden for forskning og uddannelse. Byggeriet er et af de store hospitalsbyggerier i Danmark og støttet af Kvalitetsfonden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109