23948sdkhjf

Sanistål indgår strategisk samarbejde med Skydda

I bestræbelserne på at styrke virksomhedens profil på PPE-markedet (Personal Protection Equipment) har Sanistål pr. 1. marts 2013 indgået et strategisk samarbejde med Skydda Protecting People Europe AB (Skydda).
Med 120 arbejdsulykker hver dag året rundt i Bygge- og Anlægsbranchen alene – heraf 41 ulykker med døden til følge – har Sanistål de senere år oplevet en stor stigning i efterspørgslen på personlige værnemidler.

Saniståls øgede fokus og salgsindsats stiller nye krav til produktsortiment og leverandørkompetencer – såvel teknisk som kommercielt. Sanistål har i første omgang valgt at opruste på arbejdshandske- og faldsikringsområdet med produkter og teknisk ekspertise fra Skydda.

- Skydda anvender hvert år store ressourcer på produktudvikling og design og er altid på forkant med udviklingen inden for produktion og anvendelse af PPE. Med Skydda får vi en nytænkende samarbejdspartner, som matcher kravene og de nyeste trends i markedet, fortæller Markedschef hos Sanistål, Keld Andersen.

Skydda er udbyder af PPE-produkter og lagerfører på deres centrallager mere end 37.000 forskellige varenumre rettet mod professionelle brugere. Skydda har hovedsæde i Ulricehamn i Sverige og er i Danmark repræsenteret af Skydda Danmark i Greve. Skydda fører også egne mærker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095