23948sdkhjf

Kig ind i en bæredygtig fremtid

Den 6. marts offentliggøres for første gang tre tværfaglige holds bud på, hvordan den nye, bæredygtige og nytænkende bydel Ringkøbing K kan se ud.
Bydelen Ringkøbing K skal vise, hvordan bæredygtig og nytænkende byudvikling af høj kvalitet kan være med til at udvikle hele Ringkøbing Kommune og til at fastholde og tiltrække nye borgere.

Ved præsentationen af de innovative forslag til Ringkøbing K fortæller borgmester Iver Enevoldsen om visionerne for udviklingen i kommunen. Uffe Steiner Jensen, formand for Ringkøbing K’s bestyrelse, forklarer om projektets ambitioner. Og de tre tværfaglige hold præsenterer de udstillede forslag til udviklingsplan og deres svar på 10 innovationsspørgsmål.

Offentliggørelsen foregår den 6. marts på Rådhuset i Ringkøbing.

Anerkendte tegnestuer i spidsen for de tre hold
De tre tværfaglige hold ledes af de anerkendte tegnestuer Vandkunsten, Arkitema og SLA.

Holdenes forslag skal pege ind fremtiden og vise, hvordan bæredygtig byudvikling i et kystnært område, kan være med til at fastholde og tiltrække beboere udenfor de traditionelle vækstcentre. Ringkøbing K skal demonstrere, hvordan et udkantområde kan udnytte mulighederne i blandt andet den korte afstand mellem by og natur.

Ringkøbing K er et partnerskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By. Ringkøbing K skal blandt andet stå for udviklingen af hele projektområdet, byggemodning og salg af jord. Med udgangspunkt i holdenes forslag og den kommende dialogperiode skal Ringkøbing K udarbejde den endelige udviklingsplan for området.

Udviklingsarbejdet vil foregå over de næste 30 år. Det 84 hektar naturskønne område sydøst for Ringkøbing, vil blive udviklet til en attraktiv og bæredygtig bydel med 1.100 boliger og et stort landskabs- og rekreativt område.

Åben udstilling frem til 19. april
Forslagene til udviklingsplan for fremtidens Ringkøbing K udstilles i perioden fra den 8. marts til den 19. april i Plesnerhus. Forslagene giver hver deres svar på de innovations-spørgsmål, der indgår i udviklingsarbejdet. Alle inviteres til at kommentere holdenes forslag. Enten elektronisk på hjemmesiden eller via postkassen i udstillingslokalet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094