23948sdkhjf

Rådgiver udpeget til stort Skanderborg-projekt

Skanderborg Kommune bruger 300 mio. kr. på et kombineret administrations- og idrætsbyggeri. Kuben Management og GPP Arkitekter er netop valgt som bygherrerådgivere.
I 2016 skal et nyt byggeri med administrationscenter og dobbelthal stå færdigt på Fælleden mellem Skanderborg og Stilling. Valget af bygherrerådgiver markerer en vigtig milepæl, for dét, der betegnes som det største anlægsprojekt i Skanderborg Kommunes historie.

Det samlede budget er på 300 mio. kr., og når byggeriet står færdigt i 2016, vil det huse kommunens administration og en dobbelthal med plads til opvisningsbane og 2.000 tilskuere. Ved større arrangementer vil hallen kunne rumme 3.000 stående tilskuere.

Den videre proces
Bygherrerådgivningen er efter et EU-udbud tildelt Kuben Management og GPP Arkitekter på baggrund af en objektiv vurdering af pris og kvalitet. Udover det vindende team var fire andre rådgivningsfirmaer i spil til opgaven.

Det er planen, at kommunen inden sommerferien 2013 udbyder fælledbyggeriet i et samlet udbud, hvor også den efterfølgende vedligeholdelse af byggeriet med.

Kommunens administration er i dag spredt på flere adresser, og en samling ventes at give en besparelse på mellem 9 og 12 mio. kr. årligt. Pengene kommer ind, fordi der bygges energivenligt, der spares på vedligeholdelse, og fordi det bliver muligt at effektivisere yderligere i administrationen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141