23948sdkhjf

Københavnske brobyggerier holder ikke tidsplanen

De fire broer, der skal forbinde indre by med Christianshavn og Holmen, er forsinkede. Ifølge entreprenøren fordi projektet ikke var færdigprojekteret ved byggestart.
Inderhavnsbroen, Kanalbroerne, Trangravsbroen og Proviantbroen skulle efter planen have stået klar til brug i februar måned, men det har ikke været muligt at færdiggøre dem i henhold til den oprindelige tidsplan.

Hos entreprenøren E. Pihl & Søn oplyser man, at forsinkelsen primært skyldes, at projekteringen ikke var færdig ved byggestart, hvilket var en forudsætning for, at Pihl kunne påbegynde opførelsen rettidigt:

- Som entreprenør er vi bestemt ikke tilfredse med forsinkelsen. Vi er interesserede i at samarbejde med bygherre og rådgivere for at fremme projektet og gør en stor indsats for at færdiggøre broerne så hurtigt som muligt. Samtidig vil vi sørge for at mindske generne for naboer, sejlere og andre i området, oplyser underdirektør Per Semmling.

Københavns Kommune, der er bygherre på projektet, har meddelt Pihl, at forsinkelsen er uacceptabel og har i den forbindelse iværksat de nødvendige juridiske tiltag.

- Som bygherre gør vi alt, hvad vi kan for at få broerne gjort færdige, så københavnerne kan få glæde dem. Vi har derfor bedt entreprenøren om at få et endeligt svar på, hvornår de tre broer kan afleveres, men de har endnu ikke været i stand til at give en tilfredsstillende tilbagemelding, siger Jens Zøfting, centerchef for Center for Anlæg i Københavns Kommune.

Broerne forventes tidligst færdige i oktober 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078