23948sdkhjf

KE Fibertec sætter omsætningsrekord

Målt på omsætning og resultat før skat blev 2012 det bedste nogensinde for Vejen-virksomheden.
Efter et historisk godt resultat i 2011 gik KE Fibertec ind til 2012 med stor optimisme. På tærsklen til det nye år var økonomerne dog uenige om, hvilken vej det ville gå med byggeriet, og på den baggrund valgte ledelsen en konservativ budgettering.

Ikke desto mindre er 2012 blevet et nyt rekordår og det bedste år i KE Fibertecs historie målt på omsætning og overskud før skat. Det samlede koncernoverskud ender på godt 12,3 mio. kr. før skat efter en salgsfremgang på 11 procent.

Leverandør til OL
De olympiske lege i London påkaldte sig stor opmærksom fra hele verden. Det fik de også fra KE Fibertec UK, idet virksomhedens engelske datterselskab leverede flere end 25 installationer med tekstilbaseret ventilation til svømmehaller, spisesale, butiksområder og sportshaller, hvor der blandt andet blev spillet håndbold, bordtennis og dyrket atletik.

Med en effektiv luftfordeling sørgede KE Fibertec således for et godt indeklima til de udøvende atleter og de mange mennesker omkring dem:

- OL i London var et spændende projekt, og det var heller ikke uden stolthed, at vi spillede en lille rolle i verdens største sportsbegivenhed, siger marketingchef Claus Albertsen.

Verdens første Cradle to Cradle-certificerede ventilationskanal
KE Fibertec har i mange år haft en markant miljøprofil og er blandt andet ISO 14001- og ISO 18001-certificeret. Desuden er virksomhedens tekstiler godkendt i henhold til Øko-Tex Standard 100.

- Det var derfor naturligt for os at tage det næste skridt op ad bæredygtighedstrappen ved at udvikle produktet CradleVent, der er verdens første Cradle to Cradle-certificerede ventilations-kanal. I Cradle to Cradle ser man affald som føde til en ny produktion, og det skaber balance i kredsløbet. Når produktet ikke skal bruges længere, tager vi det retur og skiller det ad, hvorefter de forskellige dele bliver genanvendt i et nyt teknisk kredsløb. På den måde går der ingenting til spilde, forklarer Claus Albertsen og fortsætter:

- CradleVent er vores bud på et fremtidssikret og bæredygtigt produkt til luftfordeling i kontorlokaler, skoler, laboratorier, sportshaller, offentlige bygninger og andre komfortmiljøer. Med råvaremangel og de skærpede energikrav i byggeriet tror vi meget på bæredygtige materialer som nøglen til fremtidig vækst, og vi ser bæredygtighed som en vigtig konkurrenceparameter fremover.

Forventer nyt stort overskud i 2013
I forlængelse af Cradle to Cradle-certificeringen introducerer KE Fibertec inden længe et nyt intelligent tekstilkoncept; ”InTex”, til overvågning af tekstilkanaler.

System vil gøre virksomheden i stand til at tilbyde en bæredygtig og mere energioptimeret ventilationsløsning, og med de nye, stærke produktkoncepter er forventningen, at 2013 slutter med et resultat på stort set samme niveau som rekordåret 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062