23948sdkhjf

Skoleprojekter for 165 millioner

Københavns Kommune vil helhedsrenovere flere folkeskoler og har sendt tre delaftaler i udbud.
Modernisering, energirenovering, klimatilpasning og tilgænglighed.

Det er nøgleordene for den kommende renovering af seks københavnske folkeskoler, som indledes nu og afsluttes senest medio 2015.

Der er tale om tre delaftaler – hver med en anslået entrepriseudgift på 55 mio. kr. ex moms – der udbydes som teamentreprise i partnering med teams bestående af entreprenør, arkitekt og ingeniør.

Delaftale 1 omfatter helhedsrenovering af Sortedamsskolen og Øster Farimagsgades Skole, delaftale 2 omfatter helhedsrenovering af Tove Ditlevsens Skole og Højdevangens Skole, mens delaftale 3 omfatter helhedsrenovering af Rådmandsgades Skole og Vanløse Skole.

- Grundtanken i helhedsrenoveringen er at samle og koordinere indsatsen på de forskellige områder, så der opnås effektivitet og synergieffekt, skriver Københavns Kommune blandt andet i udbudsbekendtgørelsen.

For hver delaftale opdeles forløbet fra valg af team til afslutningen af opgaven i to faser:

• Fase 1: Udarbejdelse af byggeprogram og projektering frem til godkendt projektforlag
• Fase 2: Færdigprojektering, udførelse og idriftsættelse.

Ved udgangen af fase 1 defineres budgettet for den efterfølgende fase 2, hvorefter opgavens økonomi vil blive styret ved hjælp af åbne kalkulationer og en tilhørende incitamentsaftale, der vil blive nærmere beskrevet som en del af udbudsmaterialet. Bygherren har mulighed for at opsige samarbejdet efter afslutningen af fase 1.

Fristen for at komme i betragtning er den 9. april 2013.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094