23948sdkhjf

Stor om- og udbygning på vej i Esbjerg

Aalborg Universitet bruger 140 mio. kr. på at udvide sin afdeling i det vestjyske. Den nye bygning forventes klar til indflytning januar 2015.
Et sammenhængende hus med en bedre opdeling mellem aktiviteter og funktioner, et mere udpræget område for studerende og seminarierum samt et dedikeret område for forskning og konferencer.

Det er, hvad Campus AAU-Esbjerg kan se frem til, når universitetet i januar 2015 slår dørene op for en fem etager høj laboratoriebygning med udsigt udover Esbjerg og ud til havet.

I alt bliver arealet på campus udvidet med 4.000 kvadratmeter, og det samlede budget er på 140 mio. kr., hvoraf 88 mio. kr. kommer fra den pulje, Finansministeriet for et par år siden satte af til renovering af laboratorier på universiteterne.

- Dette projekt vil være med til at konsolidere AAU’s aktiviteter i Esbjerg og sender et stærkt signal til regionens erhvervsliv og kommuner, siger campusleder Anders Schmidt Kristensen ifølge AAU’s hjemmeside.

I spidsen for projektet står arkitektfirmaet Witraz, der vandt opgaven sidste efterår sammen med Wiberg Arkitekter, Midtconsult og Mogens Damgaard Rådgivende Ingeniører.

Renoveringsarbejdet omfatter de to laboratoriebygninger C1 og D, mens laboratoriebygning C2 skal rives ned i løbet af sommeren, så grunden er klar til byggestart den 22. september 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078